Limrest, vi kommer efter dig!

Sådan fjerner du klæbrige limrester fra plast

Lær hvordan du fjerner grimme limrester fra plast på et øjeblik med denne guide. Uanset, om det er klistermærker, etiketter, tyggegummi eller limrester, har vi de bedste metoder til at få dig succesfuldt ud af den klæbrige situation.

Hvad skal du bruge til at fjerne limrester fra plast

At fjerne klæbrige rester fra tape, klistermærker eller etiketter kan være rigtig træls! Før du rækker ud efter et barberblad eller en spartel, skal du huske på, at selv den hårdeste plast kan blive beskadiget med disse værktøjer.

Her er listen over værktøjer, du skal bruge for at fjerne lim fra plast uden ridser:

  • Varmt sæbevand, hvid eddike eller neglelakfjerner
  • En klud
  • Et plastkort eller en anden halvhård genstand til forsigtig skrabning

Sådan fjerner du grimme limrester fra plast

Når du har fundet dine værktøjer, er du klar til at løse opgaven. Her er, hvad du skal gøre.

  1. Mæt kluden i enten det varme sæbevand, hvid eddike eller neglelakfjerner.
  2. Placer kluden over området, og lad opløsningen mætte klæbemidlet. Iblødsætningstiderne vil variere afhængigt af restmaterialets størrelse og vedhæftningsevne.
  3. Tør opløsningen (og klistermærket, etiketten eller limen) af med kluden.
  4. Skrab eventuelle tilbageværende rester væk med et kreditkort eller andet skrabeværktøj. Pas på ikke at rive, ridse eller punktere plastikken.
  5. Gentag processen, hvis der er genstridige rester tilbage.
  6. Rengør området med en klud, og tør det godt af. Hvis du har brugt olie eller eddike, skal du muligvis forsigtigt vaske lugten væk.

Har du fjernet limrester fra plast? Her er de bedste nye plastlime

Hvis det gamle klæbemiddel ikke klarede udfordringen, er det tid til en game changer. Pattex No More Nails All Materials High Tacksikrer altid fuld sammenlimningskraft og egner sig perfekt til plast.

Ønsker du en mere fleksibel lim, der kan anvendes universelt og samtidig hurtigt med superklæbekraft, er Pattex Kontaktlim Liquid løsningen. Limen er nem at fordele og ideel til indendørs limning af mange forskellige flader og materialer – ikke mindst plast.