Skip to Content

Søg produkter efter projekt

Dine resultater

 • pattex acrylic sealant white 280ml cartridge fop.png
  PATTEX Akrylfugemasse

  PATTEX akrylfugemasse er en enkomponent fugemasse baseret på en akryldispersion. PATTEX akrylfugemasse er en synkende tætningsmasse til indendørs og udendørs samlinger med lav mobilitet.

 • 1882297-7332531047593-Pattex Repair Silicone Black 300ml
  PATTEX Silikonefugemasse Tag & Tætning

  PATTEX Tag & Tætning, vandbaseret, enkeltkomponent, færdig silikonetætning til udendørs vejrtætning af huse – tagrender, tage, stakitter, udhuse osv.

 • PATTEX No More Nails Bond-Seal-Fill

  Bond, Seal, Fill er et brugervenligt produkt med tre egenskaber i ét produkt, perfekt til stærke og holdbare limninger, samlinger og fyldninger. Du kan lime, samle og fuge med dette produkt. Det fungerer ligeså godt indendørs som udendørs og er mugresistent, hvilket gør, at det også kan anvendes i vådrum såsom badeværelser og køkkener.

 • pattex wallpaper paste direct control 200g carton angle
  PATTEX Tapetlim Direct Control

  Methylcelluloselim af høj kvalitet med syntetisk resin og farveeffekt for påføringskontrol til effektiv vedhæftning af non-woven tapet på væggen og papirbagside.

 • pattex wallpaper paste liquid concentrate 500g bottle fop
  PATTEX Tapetlim Koncentrat

  PATTEX tapetlimskoncentrat giver op til 5,5 liter tapetlim, hvilket rækker til 30 m2. Passer til alle typer af tapet ud over vådrumstapeter. Let at anvende og blande op. Limen kan bruges allerede efter 2 minutter. En stærk lim med høj justerbarhed. Et klart miljøvenligt valg – ingen unødig transport af vand.

 • pattex sanitary and building sealant transparent 280ml cartridge fop.png
  PATTEX Silikonefugemasse Sanitet & Bygge

  PATTEX Universal Sealant er en lavmodul, enkomponent, brugsklar, ren, neutral silikonefugemasse (alkoxitype), der indeholder et svampedræbende middel til tætning og limning af samlinger i sanitet og facader, når der er risiko for mugdannelse.

 • packshot front diy nordics pattex outdoor fillrepair cartridge 280ml
  PATTEX Udendørsfugemasse Fill & Repair

  Et enkeltkomponent, brugsklart tætningsmiddel, baseret på en akryldispersion. Ideel til udfyldning af samlinger indendørs, hvor der forventes en vis mobilitet før maling.

 • 1759666-7332531040525-Pattex Glass Silicone 280ml FOP
  PATTEX Silikonefugemasse Glas

  PATTEX Glassilikone giver en elastisk, krympefri, hurtigthærdende og tæt fuge i forbindelse med glas og spejle.

 • 2690775-7332531070089-Pattex Grout Reviver White 7ml
  PATTEX Fugepen

  Fugepennen genopretter og opfrisker gamle fuger i badeværelser, køkkener og brusevægge, når de er blevet snavsede eller misfarvede. 

 • PATTEX Aero 360 Moisture Absorber / Refill-tablet

  Den mest eff ektive løsning til bekæmpelse af fugt.

 • 1419331-4015000414968-Pattex Contact Glue Gel 625g
  PATTEX Kontaktlim Gel

  PATTEX Kontaktlim Gel er ekstremt fleksibel og varmebestandig. Den hæfter hurtigt både vandret og lodret. Takket være den fleksible gelkonsistens slipper du for dryp, og du har op til to timer til at justere. Perfekt til store flader og laminatgulve.

 • packshot front pattex no wood fuktbestanding 750g
  PATTEX Trælim Fugtbestandig

  Vandtæt limning til indendørs trægenstande, der udsættes for fugt. Ingen opløsningsmidler, vandtætte fuger – PATTEX Trælim Fugtbestandig er løsningen til dig, der vil have et resultat, der holder længe!

Indlæs mere