Forny sanitetstætningen med Pattex vådrumssilikone 

En tætning passer i samlingen mellem to flader og sørger for, at dit badeværelse eller køkken er vandtæt. Du skal bare bruge den rette teknik og det rette produkt!   

Du skal bruge

  • Pattex No More Nails Waterproof
  • Pattex easy silikone
  • Pattex tætningspistol
  • Pattex Fugeskje
  • Pattex Fugepistol

Trin for trin sådan gør du

1

Skær den gamle tætning ud med en skærer.

2

Samlingen skal være ren, tør og fri for snavs, løst materiale og gammelt tætningsmateriale. 

3

Kom maskeringstape på begge sider langs samlingen, så silikonen ikke flyder ud på fliserne.

4

Vælg silikone i henhold til det materiale, badekarret er lavet af. Brug fortrinsvis en silikone, der hæfter på emalje og akrylrør, og som har den rigtige farve, er fleksibel, langtidsholdbar og har de rigtige anti-skimmelegenskaber. 

5

Skær spidsen af patronen oven over gevindet. Fjern hætten og skær spidsen diagonalt med skæreren, så den passer til bredden af samlingen.

6

Skru spidsen på patronen. Sæt patronen ind i Pattex' tætningspistol. Tryk på aftrækkeren, så der kommer silikone ind i samlingen. Du skal sikre dig, at silikonen kommer på i et jævnt lag og har god kontakt med begge sider af samlingen.

7

Påfør silikonen mellem to strimler maskeringstape og træk den fremad, så den udfylder samlingen og gør den vandtæt.

8

Udglat silikonen med et glatteredskab fra Pattex inden for 5 minutter. Fjern overskydende silikone med det samme med glatteredskabet eller en finger dyppet i flydende sæbe (afhængigt af produktet).

9

Fjern tapen før silikonen hærder. Silikonen vil være fuldkommen lige og glat.

Tips og tricks

Beskyt silikonen mod vand og fugt under tørreprocessen. Udluft omgivelserne. Tjek at silikonen er tør, før den udsættes for kontakt med vand. Silikonen vil være helt tør i 18-24 timer afhængigt af limperlernes størrelse.