Skip to Content

SAMMEN OPNÅR VI DET UMULIGE​

VORES AMBITION

Vores verden er fyldt med potentiale og uendelige muligheder. Pattex giver dig mulighed for at udfolde din kreativitet og få tingene gjort. Vi er forpligtede til at hjælpe dig med at tro på dine evner og levere de rette værktøjer. Med vores brede sortiment og ekspertise udgør vi sammen en dynamisk duo, der forvandler ambitioner til resultater. Denne etos indebærer også vores bæredygtighedsindsats; sammen kan vi overvinde udfordringer, som miljøvenlig emballage og klimaneutralitet.​

Cirkularitet

REDUCERE PLAST MED PLASTFRI BLISTERLØSNINGER​

Vores mål er at reducere mængden af emballagemateriale, vi bruger, til det nødvendige minimum uden at gå på kompromis med vores produkters kvalitet, ydeevne og sikkerhed.

Derfor implementerer vi overgangen til miljøvenlig emballage med den innovative plastfri blisterløsning. Hos Henkel arbejder vi med klare mål, og derfor stræber vi efter at 100 % af vores emballage skal designes, så den er nem at genbruge og genanvende og/eller genanvendelig inden 2025.

OVERGANG TIL GENANVENDTE MATERIALER

Pattex forstår vigtigheden af overgangen til en cirkulær økonomi. Vores strategi er at fokusere overgangen på fire parametre: Intelligent emballagedesign og reduktion af emballagemateriale. Anvendelse af materialer fra bæredygtige kilder. At sikre vores produkters livscyklus, da emballagen kan genanvendes efter brug. Forskning for at øge brugen af fornybare ingredienser i vores formler.

Sundhed og miljø​

VORES OPLØSNINGSMIDDELFRI FORMLER​

Et af vores skridt mod et bæredygtigt miljø er at skifte porteføljen helt til opløsningsmiddelfrie produkter, uden at gå på kompromis med klæbestyrken.

Klima og natur​

Reduktion af CO2-fodaftryk

Hos Pattex har vi forpligtet os til at arbejde på at reducere vores udledninger og udvikle løsninger, der bidrager til at beskytte og regenerere naturen i hele vores værdikæde. Derfor anvender vores produktion på vores fabrik i Hannover (Tyskland) 100 % vedvarende energi.