Skip to Content

For dem, der gør det muligt

PATTEX HISTORIE

Pattex er den pålidelige partner, der kvalificerer slutbrugeren til at vokse til næste færdighedsniveau takket være produktets stærke støtte med smarte limløsninger og nemme vejledning.

Pattex-produkter fås i mere end 50 lande – under mange søsterbrands afhængigt af region, som kun adskiller sig med hensyn til navn og design, men ikke med hensyn til deres teknologi eller logo. I Mexico kaldes produkterne f.eks. 'Resistol', og i Canada kender forbrugeren dem som 'LePage'. I Tyskland er Pattex’ limstyrke blevet generisk i løbet af de seneste årtier. Hvis nogen eller noget "sidder fast som lim", siger tyskerne ofte, at det "sidder fast som Pattex".

PROFESSIONELT

Siden 1956 har Pattex været den stærke, professionelle limkraft til håndværkere og konstruktionsarbejde. Pattex har det stærkeste sortiment til al slags fastgørelse, limning og reparation - der gives altid den rigtige løsning – garanti for et professionelt resultat.

KUNDE

Pattex tilhører det stærkeste limsortiment med en nem og bekvem anvendelse ved alle limopgaver, samlinger og reparationsjob i hjemmet i kraft af den højeste kvalitet.

VIRKSOMHED

DET VIL VI

Styrke og inspirere personer med skabertrang og virkelyst på en altomfattende måde for at frigøre deres fulde potentiale

 

VORES VÆRDIER

Opfindsomhed: 
Te apoyamos, inspiramos y guiamos en todos tus proyectos, poniendo a tu alcance todos los recursos necesarios.

Virkelyst:
Estamos convencidos de que actuando con esta mentalidad podemos lograr grandes cosas.

 

DET LOVER VI

At få vores brugere til at føle sig i stand til at stole på deres egne evner og færdigheder og dermed være klar til at nå det næste niveau, blive inspirerede og takle nye ambitiøse projekter med bedre resultater på den mest effektive måde.

 

VIRKSOMHED

Henkel arbejder globalt med en velafbalanceret og forskelligartet portefølje. Virksomheden har en førende position inden for sine tre forretningsområder inden for både industri- og forbrugsvarer takket være stærke varemærker, innovationer og teknologi.

Henkel Adhesive Technologies er global leder på limmarkedet – på tværs af alle industrisegmenter i verden. Inden for Laundry & Home Care og Beauty Care har Henkel førende positioner på mange markeder og kategorier rundt om i verden.

Henkel blev grundlagt i 1876 og kan se tilbage på mere end 140 succesrige år. I 2021 rapporterede Henkel en omsætning på mere end 20 milliarder euro. Virksomheden beskæftiger mere end 53.000 medarbejdere globalt – et passioneret og mangfoldigt team, der forenes af en stærk virksomhedskultur, et fælles mål om at skabe bæredygtig værdi og fælles værdier. Som en anerkendt leder inden for bæredygtighed har Henkel førende positioner i mange internationale vurderinger og indekser. Henkels præferenceaktier indgår i det tyske aktieindeks DAX.

Få flere oplysninger om Henkel på www.henkel.dk.

Du kan finde flere oplysninger om limteknologier på: Adhesive Technologies (henkel.dk)

Måske er du også interesseret i