Skip to Content
12 min læsning
Værktøjskassens bedste redskab? Monteringstape!

Monteringstape – klar til alle opgaver

Reparationer, tætning og forsegling – en højkvalitets monteringstape kan klare lidt af det hele, når det kommer til gør-det-selv-løsninger. Følg med i guiden for at lære mere om dit nye yndlingsværktøj.

I denne artikel

Dobbeltsidet monteringstape for bedre hold

En stærk dobbeltsidet monteringstape er perfekt til når du skal lægge gulvtæpper. Den hæfter på begge sider og kan nemt udligne buler og støtte med op til 120 kg pr. rulle.

Overvejer du at ophænge spejle, større billedrammer eller mindre opbevaringsskabe på væggen, skal du have fat i en ekstra stærk dobbeltsidet monteringstape. Med Pattex No More Nails kan du klare stort set alle hæfteopgaver på rekordtid, uden borestøj og støv.

Påkrævede materialer

Eksperttips

Power tape til reparation og forsegling

Blev din tagrende løs af efterårsvejret – og har støvsugerslangen fået revner? Det er intet problem. Du kan let reparere dem med en luft- og vandtæt monteringstape som Pattex Power tape , der også er superstærk og trykbestandig. Fås i grå, sort og hvid og er egnet til både indendørs og udendørs brug.

Ekstra stærk monteringstape

Til særligt tunge opgaver kræves der særligt udstyr. Med Pattex montagetape er du sikret et stærkt hold, uanset hvad projektet kræver. Brug Pattex No More Nails til Indoor & Outdoor, hvis du har brug for ekstra bærende tape for projekter op til 120 kg. Den sikrer omgående vedhæftning og en vandfast løsning, der kan hæfte både på porøse og ikke-porøse flader.

Er du på udkig efter en montagetape til friluftsturen, skal du vælge en Pattex Power tape. Her får du en nem og vandfast monteringstape, der kan rives over med hænderne på farten og som klarer både reparationer af telt, sportsudstyr, badebassin og vandretasker.

Sådan bruger du monteringstape

Det er nemt at bruge monteringstape. Men det er altid en god idé at have et par tips med på vejen, inden du starter projektet, så du er sikret det bedste resultat.

  1. Forbered: Rengør og tør overfladerne, der skal sættes sammen. Fjern støv og snavs og rens fladerne med opløsningsmiddel, hvis det er nødvendigt.
  2. Afmål: Rul monteringstape ud fra rullen og mål længden til dit projekt. Skær eller riv med hænderne, når du har den ønskede længde.
  3. Påsæt: Pres monteringstapen sikkert ned mod overfladen for maksimal styrke. For et endnu bedre hold, påsæt flere lag ovenpå hinanden og pres sammen. Dit projekt er nu klar til brug.

Del dine egne projekter

Måske er du også interesseret i