Virksomhed

Henkel arbejder globalt med en velafbalanceret og forskelligartet portefølje. Virksomheden har en førende position inden for sine tre forretningsområder inden for både industri- og forbrugsvarer takket være stærke varemærker, innovationer og teknologi.

Henkel Adhesive Technologies er global leder på limmarkedet – på tværs af alle industrisegmenter i verden. Inden for Laundry & Home Care og Beauty Care har Henkel førende positioner på mange markeder og kategorier rundt om i verden.

Henkel blev grundlagt i 1876 og kan se tilbage på mere end 140 succesrige år. I 2021 rapporterede Henkel en omsætning på mere end 20 milliarder euro. Virksomheden beskæftiger mere end 53.000 medarbejdere globalt – et passioneret og mangfoldigt team, der forenes af en stærk virksomhedskultur, et fælles mål om at skabe bæredygtig værdi og fælles værdier. Som en anerkendt leder inden for bæredygtighed har Henkel førende positioner i mange internationale vurderinger og indekser. Henkels præferenceaktier indgår i det tyske aktieindeks DAX.

Få flere oplysninger om Henkel på www.henkel.dk.

Du kan finde flere oplysninger om limteknologier på: Adhesive Technologies (henkel.dk)