Historie

Pattex

Pattex er den pålidelige partner, der kvalificerer slutbrugeren til at vokse til næste færdighedsniveau takket være produktets stærke støtte med smarte limløsninger og nemme vejledning.

Pattex-produkter fås i mere end 50 lande – under mange søsterbrands afhængigt af region, som kun adskiller sig med hensyn til navn og design, men ikke med hensyn til deres teknologi eller logo. I Mexico kaldes produkterne f.eks. 'Resistol', og i Canada kender forbrugeren dem som 'LePage'. I Tyskland er Pattex’ limstyrke blevet generisk i løbet af de seneste årtier. Hvis nogen eller noget "sidder fast som lim", siger tyskerne ofte, at det "sidder fast som Pattex".

PROFESSIONELT

Siden 1956 har Pattex været den stærke, professionelle limkraft til håndværkere og konstruktionsarbejde. Pattex har det stærkeste sortiment til al slags fastgørelse, limning og reparation - der gives altid den rigtige løsning – garanti for et professionelt resultat.

KUNDE

Pattex tilhører det stærkeste limsortiment med en nem og bekvem anvendelse ved alle limopgaver, samlinger og reparationsjob i hjemmet i kraft af den højeste kvalitet.